Henkilöstö

Anssi Rönkä

Moi, olen hyvinvointivalmentaja Anssi Rönkä Kuopiosta ja toimin myös Fit Kuopion ja Sportyn (www.sporty.fi) toimitusjohtajana.

Kokemusta asiakkaiden kuntosaliohjauksista kuntokeskuksissa on yli 12 vuoden ajalta ja omaa treenikokemustakin on karttunut n. 20- vuoden verran. Olen toiminut myös itse aiemmin kuntosaliyrittäjänä Pohjois-Pohjanmaalla kolmisen vuotta ja toisessa keskuksessa Kuopiossa olin aiemmin töissä 11 -vuotta tehden ohjaus- ja myyntitöitä.

Tällä hetkellä teen valmennustyötä osa-aikaisesti Fit Kuopiolla sekä vastaan Fit Kuopion ja Sportyn päivittäisestä toiminnasta.

Tervetuloa liikkumaan kanssamme Fit Kuopiolle!
Jarkko Mattila
Pt- ja Fustra -valmentaja
info@sporty.fi / kuopio@ole.fit

Moi, olen Jarkko Mattila Kuopiosta ja koulutukseltani personal trainer, ravinto- ja fysiikkavalmentaja sekä Fustra Personal Trainer.

Oma erikoisosaamiseni: ryhdin sekä virheasentojen korjaus, liikkuvuuden parantaminen ja kehonhallinta, ja tätä kautta kivuton arki.

Ota yhteyttä jos haluat avata lihaskireyksiä, lisätä nivelten liikkuvuutta, korjatakehon virheasentoja sekä kehittää kehon hallintaa ja vahvistaa keskivartalon lihaksia. Lopputuloksena on ryhdikäs keho, joka on kivuton, tasapainoinen, liikkuva ja kestää hyvin staattista ja dynaamista rasitusta.

Tervetuloa valmennukseeni!
Heini Korhonen
Pt-valmentaja
info@sporty.fi

Moi, olen Heini Korhonen ja toimin Sportyn valmentajana Fit Kuopion toimipisteessä. Koulutuksena minulla on liikunnan ammattitutkinto ja alan työkokemusta on kertynyt yksilövalmennuksen lisäksi ryhmäliikunnanohjauksista, kuntosaliohjauksista sekä nyrkkeilyn opetuksesta/valmennuksesta.

Oma liikuntataustani painottuu vahvasti nyrkkeilyyn, josta kilpakokemustakin löytyy. Nyrkkeilyn kautta mukaan tulivat voima- ja toiminnallinen harjoittelu, jotka kuuluvat edelleen omaan treeniviikkooni. Valmentajana olen luotettava ja kannustava. Haen tietoa ja kehitän itseäni jatkuvasti, että voisin valmentaa parhaalla mahdollisella tavalla juuri sinua. Autan sinua saavuttamaan tavoitteesi, olitpa sitten urheilija, aloitteleva kuntoilija tai painonpudottaja. Toimin pääasiassa kuntokeskus Fit Kuopiolla valmentajana. Matkasta tavoitteisiin voi myös nauttia!

Tervetuloa valmennukseeni!
Eeva Ossi
Pt-valmentaja
info@sporty.fi

Moi, olen Eeva Ossi Kuopiosta, koulutettu ravinto- ja fysiikkavalmentaja ja Personal trainer. Ensimmäisen ammatin opiskelin hoito-alalle, joten tietämys kehon anatomiasta ja fysiologiasta on vahvuuteni. Minulla on vuosien kokemus kuntosaliharjoittelusta, toinen intohimoni on juoksu. Valmentajana olen motivoiva ja kannustava, huomioin lähtötilanteesi ja autan sinua pääsemään tavoitteeseesi oli se sitten painonpudotus, lihasmassan lisäys tai vaikka yleinen hyvinvointi ja kunnonkohotus. Ohjaan myös Mika Tossavaisen apuna Fit Boxingia Fit Kuopiolla.

Tervetuloa valmennukseeni!
 
Markku Kilpeläinen
Pt-valmentaja
info@sporty.fi

Moi, olen Markku "Make" Kilpeläinen, koulutettu ja lisensioitu liikunnan- ja hyvinvoinnin ammattilainen Kuopiosta. Liikunta on minulle elämäntapa; en liiku elääkseni vaan elän liikkuakseni!

Liikunta ja reipas meininki ovat olleetkin osa elämääni jo taaperoiästä alkaen. Matkalla tähän reiluun 30 vuoden ikään on kokeiltu laajaa lajikirjoa esim. suunnistuksesta jääkiekkoon, josta aktiiviaikoina kertyi mm. värisuora SM-mitaleja. Harrastuksiini kuuluu nykyään itseni kiusaaminen lähinnä kuntosalilla ja lenkkipolulla sekä höntsäily jääkiekkokaukalossa.

Laaja liikunta-alan pohjakoulutukseni (mm. liikunnanohjaaja) yhdistettynä intohimoiseen harjoitteluun (yli 15v. kokemus kuntosaliharjoittelusta) ja palavaan haluun edistää terveyttä sekä hyvinvointia ovat tehneet minusta valmentajan (mm. Auktorisoitu Personal Trainer), joka vaatii ja saa aikaan tuloksia. Vuosien varrella olen auttanut lukuisia ihmisiä saavuttamaan tavoitteensa. Työkokemusta alalta on karttunut yli 10 vuoden ajalta mm. yksilö- ja ryhmävalmennuksista ja olen ohjannut työkseni niin vauvoja kuin vaareja, joten kokemusta ja näkemystä löytyy todella laajalta alueelta. Yrittäjänä liikunta-alalla olen toiminut vuodesta 2011 alkaen. Valmentajana olen kannustava ja motivoiva, mutta myös vaativa, joten en päästä Sinua helpolla. Ohjaamistyylini on rentoa savolaista menoa ”pilke silmäkulmassa”, mutta kuitenkin asiallista ja ammattitaitoista, joka johtaa väistämättä tuloksiin. Vahvuuteni löytyvät kokonaisvaltaisesta ravitsemuksen- ja fyysinen harjoittelun tieto-taidosta, joten olipa tavoitteesi esim. rasvanpoltto, kiinteytys, suorituskyvyn parantaminen tai lihamassan kasvatus niin minä ja ruoskani olemme valmiina palvelukseen! Jos haet koulutettua, kokenutta ja ammattitaitoista valmentajaa sekä kaiken lisäksi huipputyyppiä niin olen hyvä valinta Sinulle, sillä olet taatusti luotettavissa ja osaavissa käsissä, joka johtaa palkitseviin tuloksiin!
 
Mika Tossavainen,
Fit Boxing -kuntonyrkkeilyvalmentaja
kuopio@ole.fit

Moi, olen Mika Tossavainen Kuopiosta ja ohjaan Fit Kuopiolla Fit Boxing -kuntonyrkkeilytreenejä yksilö- ja pariharjoitteina. Olen tehnyt jo vuosia ohjaustyötä useissa kuntokeskuksissa kuntonyrkkeilyohjaajana ja omia parhaita saavutuksia ovat nyrkkeilyn saralla 3 x SM 1., Baltian -maiden mestaruus ja mm.kolme ammattilaisottelua, joista 3 voittoa! ;) Tuntini sopivat aivan aloittelijasta kokeneempaankin kuntoilijaan. Kuntonyrkkeily on erinomaista "lääkettä" mm.niska-/hartiavaivoihin ja myös sopii mainiosti mm.istumatyöläisille. Kannustankin nyt teitä tulemaan kokeilemaan Fit Boxingia kanssani ja kokemaan liikunnan iloa!

Let's get ready to rumble, tervetuloa valmennukseeni!


Sari Jäntti
Palveluneuvoja, vastaanotto
sari.fitkuopio@gmail.com
Miia Niskanen
Kuntokeskusvastaava, vastaanotto, myynti
miia.fitkuopio@gmail.com

Pikul Pholsan
Lapsiparkkivalvoja, puhtaanapitotyöt,
vastaanotto
Anssi Rönkä
tj., yritysmyynti, VIP-asiakkaat, laskutus, pt-valmennus, vastaanotto
Puh. 040-537 0331 (laita tekstaria mikäli et saa kiinni) E-mail:kuopio@ole.fit