Henkilöstö

Anssi Rönkä
kuopio@ole.fit

Moi, olen hyvinvointivalmentaja Anssi Rönkä Kuopiosta ja toimin myös Fit Kuopion toimitusjohtajana.

Kokemusta asiakkaiden kuntosaliohjauksista kuntokeskuksissa on yli 13 vuoden ajalta ja omaa treenikokemustakin on karttunut n. 20- vuoden verran. Olen toiminut myös itse aiemmin kuntosaliyrittäjänä Pohjois-Pohjanmaalla kolmisen vuotta ja toisessa keskuksessa Kuopiossa olin aiemmin töissä 11 -vuotta tehden ohjaus- ja myyntitöitä.

Tällä hetkellä teen valmennustyötä osa-aikaisesti Fit Kuopiolla sekä vastaan Fit Kuopion päivittäisestä toiminnasta.

Tervetuloa liikkumaan kanssamme Fit Kuopiolle!
Jussi Rissanen
kuopio@ole.fit
Pt-valmentaja

Moikka! Nimeni on Jussi Rissanen ja liikuntataustani on todella monipuolinen. Pallopelejä, yleisurheilua ja kaikenlaista monipuolista liikuntaa olen harrastanut noin 25 vuotta. Nykyään liikkuminen on pääasiassa kuntosaliharjoittelua sekä ”crossfit-tyylistä” jumppaa. Ulkoliikuntaa suosin aerobisessa ja peruskestävyysliikunnassa.  Elämäntaparemontin aloitin noin 2012  erehdysten, virheiden ja onnistumisten kautta. Painoa olen tiputtanut noin 15 kiloa.  Tätä tietoa ja taitoa haluan jakaa muillekin ettei sinun tarvitse samoja virheitä tehdä. Olen suorittanut personal trainer-koulutuksen  FAF:lla kesällä 2018.  Valmennusta teen osa-aikaisena. Valmentajana vahvuuteni on asiakkaan saama täysi läsnäolo sekä huomio. Lisäksi osaamiseeni kuuluu suoritustekniikoiden opettaminen laitteissa ja vapailla painoilla sekä varsin laaja liikepankki. Valmentajana tykkään ohjata myös ulkoharjoituksia jos asiakkaalle ne käy. Elämästä nauttiminen ja terveelliset elämäntavat kulkevat käsi kädessä, kumpikaan ei sulje toista pois.
Tervetuloa valmennukseeni!

Timo "Tipi" Soininen
kuopio@ole.fit

Hyvinvointivalmentaja

Olen Timo Soininen Kuopiosta ja kokemukseni liikunnan parissa työskentelystä on monipuolinen. Olen tehnyt fysiikkavalmennuksia taitoluistelijoille ja kuntosaliohjauksia ja omaa treenitaustaa kuntosalista on jo reilusti yli 20 vuoden ajalta. Ravinnon suhteen ajatukseni on selkeästi perusasioissa, ja suosin yksinkertaisia ratkaisuja. 
 
Ammatti: palomies, 
Harrastukset: kaikki liikunta, perhe, jääkiekko,
 
 
Haluan innostaa ja motivoida yksilöllisesti juuri sinua, olet sitten vasta-alkaja tai jo kokeneempi treenaaja. Tervetuloa valmennukseeni!
Heikki Vänskä
Pt -valmentaja
kuopio@ole.fit

Olen Heikki Vänskä, liikunta- ja hyvinvointivalmentaja Kuopiosta. Autan mielelläni, kun harkinnassasi on liikunnan aloittaminen, kuntotestaus, painon hallinta, kuntosaliohjaus, lihashuolto tai monipuolinen liikunta yleensäkin. Palvelen yrityksiä ja yksityisiä.

Olen jo keski-iässä ja tiedän jo omakohtaisestikin mitä täytyy ottaa huomioon eri ikäisten tuloksellisessa harjoittelussa. Olen suorittanut liikuntatieteen maisterin- ja A-valmentajatutkinnon ja harrastan monipuolisesti liikuntaa.
Liikunnassa autan eri osa-aluella (voima, nopeus, kestävyys, taito), lepo ja palautuminen (opiskelen joogaa, se rentouttaa mieltä ja kehoa), ravinto-asioissa ohjeistan nykyisten suositusten ja tieteellisesti todistettujen tutkimusten mukaan.

Tervetuloa valmennukseeni!


Heini Korhonen
Pt-valmentaja
kuopio@ole.fit

Moi, olen Heini Korhonen ja toimin valmentajana Fit Kuopion toimipisteessä. Koulutuksena minulla on liikunnan ammattitutkinto ja alan työkokemusta on kertynyt yksilövalmennuksen lisäksi ryhmäliikunnanohjauksista, kuntosaliohjauksista sekä nyrkkeilyn opetuksesta/valmennuksesta.

Oma liikuntataustani painottuu vahvasti nyrkkeilyyn, josta kilpakokemustakin löytyy. Nyrkkeilyn kautta mukaan tulivat voima- ja toiminnallinen harjoittelu, jotka kuuluvat edelleen omaan treeniviikkooni. Valmentajana olen luotettava ja kannustava. Haen tietoa ja kehitän itseäni jatkuvasti, että voisin valmentaa parhaalla mahdollisella tavalla juuri sinua. Autan sinua saavuttamaan tavoitteesi, olitpa sitten urheilija, aloitteleva kuntoilija tai painonpudottaja. Toimin pääasiassa kuntokeskus Fit Kuopiolla valmentajana. Matkasta tavoitteisiin voi myös nauttia!

Tervetuloa valmennukseeni!
Eeva Ossi
Pt-valmentaja
kuopio@ole.fit

Moi, olen Eeva Ossi Kuopiosta, koulutettu ravinto- ja fysiikkavalmentaja ja Personal trainer. Ensimmäisen ammatin opiskelin hoito-alalle, joten tietämys kehon anatomiasta ja fysiologiasta on vahvuuteni. Minulla on vuosien kokemus kuntosaliharjoittelusta, toinen intohimoni on juoksu. Valmentajana olen motivoiva ja kannustava, huomioin lähtötilanteesi ja autan sinua pääsemään tavoitteeseesi oli se sitten painonpudotus, lihasmassan lisäys tai vaikka yleinen hyvinvointi ja kunnonkohotus. Ohjaan myös Mika Tossavaisen apuna Fit Boxingia Fit Kuopiolla.

Tervetuloa valmennukseeni!
Mika Tossavainen,
Fit Boxing -kuntonyrkkeilyvalmentaja
kuopio@ole.fit

Moi, olen Mika Tossavainen Kuopiosta ja ohjaan Fit Kuopiolla Fit Boxing -kuntonyrkkeilytreenejä yksilö- ja pariharjoitteina. Olen tehnyt jo vuosia ohjaustyötä useissa kuntokeskuksissa kuntonyrkkeilyohjaajana ja omia parhaita saavutuksia ovat nyrkkeilyn saralla 3 x SM 1., Baltian -maiden mestaruus ja mm.kolme ammattilaisottelua, joista 3 voittoa! ;) Tuntini sopivat aivan aloittelijasta kokeneempaankin kuntoilijaan. Kuntonyrkkeily on erinomaista "lääkettä" mm.niska-/hartiavaivoihin ja myös sopii mainiosti mm.istumatyöläisille. Kannustankin nyt teitä tulemaan kokeilemaan Fit Boxingia kanssani ja kokemaan liikunnan iloa!

Let's get ready to rumble, tervetuloa valmennukseeni! 

Pikul Pholsan
Lapsiparkkivalvoja, puhtaanapitotyöt,
vastaanotto
Anssi Rönkä
tj., yritysmyynti, VIP-asiakkaat, laskutus, pt-valmennus, vastaanotto
Puh. 040-537 0331 (laita tekstaria mikäli et saa kiinni) E-mail:kuopio@ole.fit